Svet kakav želiš

Od tebe počinje

Prvi ciklus programa Svet kakav želiš završen je dodeljivanjem novčanih sredstava za tri projekta u oblastima obrazovanja, javnog zdravlja i  ekologije, u ukupnom iznosu od 10 miliona dinara. 

Zahvaljujući glasanju zajednice Bolji vazduh građanima, projekat Internet društva Srbije je osvojio pet miliona dinara, projekat Centra za mame SOS Mama je osvojio tri miliona dinara, dok je Budi data driven Fondacije Petlja osvojio dva miliona dinara.

Zatim je počeo drugi ciklus programa, sa fokusom na projekte za decu, koji pospešuju i osnažuju njihove veštine i sposobnosti, u kojoj smo nagradili tri organizacije.

Ukupan iznos za realizaciju projekata iznosio je devet miliona dinara. Odlukom žirija koji su činili eksperti, predstavnici A1 i Propulsion iznos je ravnopravno raspodeljen za realizaciju tri projekta: Zaigrani, projekat Centra za razvoj participativnog obrazovanja, Rani razvoj deteta koji realizuje Udruženje Logo i projekat udruženja Bašta može svašta Zasadimo život zajedno.

Program Svet kakav želiš nam pruža priliku da zajedno učinimo nešto dobro i pokrenemo promene. Svaka nova inicijativa čini svet boljim mestom, jer od nas počinje. 

Za dodatna pitanja, pišite nam svetkakavzelis@propulsion.one.