Konferencija „Roditeljstvo budućnosti”

Roditeljstvo se menja. Svedoci smo da tradicionalni pristup vaspitanju ne priprema decu za svet brzih promena i informacija. Sve više se dešava da roditelji ne razumeju svet u kojem im deca odrastaju, a kako stvari stoje, sve manje će razumeti. Suočavajući se sa nepoznatim, najbolja stvar koju roditelji mogu da urade je da rade na izgradnji temelja zdrave i stabilne ličnosti svoje dece. Celovit socio-emocionalni razvoj u ranom uzrastu je ključan korak na tom putu.

U Novom Sadu, 27. i 28. maja će se održati konferencija „Roditeljstvo budućnosti” namenjena budućim roditeljima, roditeljima dece ranog uzrasta i svima onima koji rade sa decom. Kroz niz predavanja i radionica, posetioci će dobiti najnovije informacije o socio-emocionalnom razvoju, trendovima u vaspitanju zasnovanim na najnovijim psihološkim istraživanjima u oblasti razvojno podsticajnog roditeljstva, efikasnoj komunikaciji sa decom, dojenju, masaži beba, kao i snalaženju u izazovnim situacijama. Devet predavača podeliće svoja znanja, ideje i smernice koje će učesnicima olakšati svakodnevicu, ohrabriti ih i osnažiti u roditeljskoj ulozi.

Konferencija će se održati u Novom Sadu, u Svečanoj sali NIS Poslovnog centra, Narodnog fronta 12. Uzimajući u obzir značaj digitalnih kanala i zauzetost roditelja, organizator je obezbedio i opciju praćenja konferencije putem uživo prenosa preko interneta (live stream) uz opciju odloženog gledanja 30 dana.

U okviru programa društvene odgovornosti Svet kakav želiš, kao kompanija A1 podržali smo ovu konferenciju. Danas, više nego ikad, roditeljima je potreba podrška. Ulažući u obrazovanje roditelja, ulažemo u zdrav i pravilan razvoj budućih generacija.

Za sve detalje, posetite sajt konferencije www.roditeljstvobuducnosti.rs.